VVS døgnservice kan blive redningen for mange – også dig!

31 oktober 2020
Anders Lundtang Hansen

Forestil dig lige følgende scenarie: Du skal ud på toilettet midt om natten. Du er groggy, godt træt og kan ikke vente med at komme retur til sengen, efter du har ordnet det, du skal.

Men du mærker noget ved fødderne, som du er placeret der ved toilettet, og med det samme fornemmer du en hørm af en fæl stank i dine næsebor:

Det er vand ved dine fødder, og du sporer det retur til afløbet, som beviser for dig, at det er stopfyldt. Der er kommet en prop, der sender det ulækre vand retur til dig og helt op i din bolig.

Nu er du lysvågen, og du er desuden bange for at skylde ud for at gøre det værre.

Du vækker de andre i huset, og de kan også godt se, at den er virkelig gal.

Det her er et problem, der ikke kan vente for længe med at blive løst!

Tilkald hjælpen med det samme, når du kan få den

Det her er jo ikke en lille pakning, der ikke duer længere og får en vandhane til at dryppe; det her er noget, der ikke alene kan gøre din bolig ulækker, oversvømme kælderen med vigtige genstande, men også give gode muligheder for bakterier med videre at florere dernede.

Det kan sætte sig som kroniske problemer, der kan gøre det svært at sælge boligen senere i livet.

Derfor kan det virkelig gøre en forskel, om du kan få hjælp nu, eller du skal vente, til det blive almindelige åbningstider.

Problemet er bare, at klokken er 02 om natten, og de fleste steder åbner ved først ved 08-tiden. Det er seks farlige timer, du dårligt tør vente i.

Men der er heldigvis mulighed for hjælpen med det samme, hvis du tilkalder: https://www.roskildevejens-vvs.dk/akut-dognservice 

Så kan du få bugt med problemet med VVS’en derhjemme eller i det mindste inddæmmet det, så man kan lægge en plan for, hvad man skal gøre.

Det kan gøre en verden til forskel.

Flere Nyheder