Tænk salg når du køber bil – ny som brugt

20 maj 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

De fleste biler, nye som brugte, skal som udgangspunkt sælges igen på et tidspunkt og gerne til den bedst mulige pris. Derfor giver det god mening at tænke salg allerede, når du køber bilen. Med “tænke salg” betyder, at du skal passe godt på din bil fra start, så den holder sig bedst mulig og er pæn, når det skal sælges. Det kunne f.eks. være en af Mazda brugte biler, du skal sælge. 

Sørg derfor at undgå at ryge i bilen og det samme gælder at spise i bilen. Gør den ren og er der noget der skal fixes, så få det gjort inden du tager billeder. Tag den også til en godkendt mekaniker og sørg for at servicebogen er i orden.

Mazda brugte biler

Ærlig beskrivelse af bilen

En af de vigtigste ting man skal have i mente, når man skal sælge sin bil og det er at være ærlig. Lav en god beskrivelse, som beskriver bilens fordele og fejl. Det gør mulige købere trygge og du har som nævnt kun et forsøg til at gøre en godt førstehånds indtryk. Det gælder uanset om du sælger til en forhandler eller en privat person. 

Der er flere fordele ved at sælge til en forhandler. Du får muligvis lidt mindre for bilen, men til gengæld slipper du for at skulle bruge tid på evt. private købere. 

Mange gange kan du gøre en god handel hos en forhandler, ved at lade din gamle bil indgå i en handel. Som regel vil du få flere penge for din brugte bil, hvis du samtidig køber en ny. Det gælder uanset om det er en brugt eller hel ny bil. 

Skal du købe en ny brugt bil og ved du ikke meget om biler, er det en god ide enten at tage en mekaniker med eller købe hos en bilforhandler.

Flere Nyheder