Spar penge på din elregning ved en varmepumpe på abonnement

22 august 2021
Silje Hansen

En varmepumpe kan hjælpe med at opvarme din bolig. Det er en løsning som er langt billigere og bedre end et olie eller pillefyr. Der er derfor mange der vælger en varmepumpe i en helårsbolig eller et sommerhus. Det giver en effektiv varme i hele rummet. 

Der er som udgangspunkt to forskellige varmepumper, som du kan vælge mellem. Her er det op til dig, hvad der passer til dit behov og budget for denne investering. Du kan her vælge mellem en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe. 

I denne artikel har vi fokus på luft til vand varmepumpen. Vi kommer blandt andet ind på, hvordan den fungerer og om du bør investere i at købe den med eller uden en serviceaftale.

Hvilken luft til vand varmepumpe skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken luft til vand varmepumpe du skal vælge, så er det med god grund. Der findes i dag flere mærker og modeller, som du kan vælge mellem. Det afhænger derfor i stor grad om, hvor stort et areal der skal opvarmes, og hvad dit budget er for det.

For at kunne installere en luft til vand varmepumpe kræver det, at der er radiatorer eller andre varmerør i ejendommen. Det er her man udvinder den varme luft udenfor for at skabe varme og energi i hjemmet.

Alt efter hvilken løsning du vælger, kan du få et fornuftig tilskud til det. Her kan du forvente at få et tilskud op til 20.000-30.000 kroner. Du kan med fordel forhøre dig hos en specialist på området, hvis du ønsker hjælp til at skaffe tilskuddet. 

Vælg en smart abonnementløsning for din næste varmepumpe

Du kan nu vælge en varmepumpe på abonnement. Her bestemmer du opstartsbeløbet, så du kan nyde godt af håndværkerfradraget på 25.000 kroner. Resten betaler du som abonnement. Her kan du vælge at inkludere service, hvis du ønsker at samle det hele.

Flere Nyheder