Send en pakke og vælg dit fragtfirma online

15 april 2020
Lotte Hindsberg
Send en pakke og vælg dit fragtfirma online

I dag er der mange nye og anderledes måder at sende en pakke på. Det skyldes delvis internettet men også at det gode gamle posthus er blevet nedlagt til fordel for pakkeshops, hvor man kan indlevere og hente pakker. Det er ofte kiosker eller supermarkeder, hvor man kan hente eller aflevere. At sende pakke idag er meget anderledes som tidligere nævnt. I dag går du på internettet, finder det fragtfirma, der har den bedste pris til det du ønsker at sende og så indlevere du din pakke i den nærmeste pakkeshop.

Hvad skal de vide?

I dag findes der hjemmesider som hjælper dig med at finde det bedste og billigste fragtfirma. For at de kan hjælpe er det nødvendigt at du indtaster nogle informationer om din pakke. Er den værdifuld og har brug for en forsikring. Vil du have den fremme i morgen eller er det ok at der går et par dage. Kan den gå i stykker og er det inde eller udenfor Danmark den skal sendes. På baggrund af de oplysninger finder hjemmesiden det bedste alternativ.

Som erhvervsvirksomhed

Som firma er det selvfølgelig noget andet. Her er det et konkurrenceparameter af de helt store, især hvis du sender mange pakker dagligt. En web-shop som dagligt sender mange pakker ud og her er prisen afgørende sammen med service og om pakken kommer frem som aftalt og ikke er gået i stykker på vejen. Du skal ikke sende mange pakker, der går i stykker før det bliver dyrt. Både fordi du skal sende en ny vare til kunden, men du risikere også en dårlig anmeldelse. Nogle virksomheder kører med en fragt politik, at det er gratis at købe og sende retur, imens andre køre med en minimumspris man skal købe for, for at få en fragtfri forsendelse. Andre igen med en fast pris ,uanset hvad du køber for.

Flere Nyheder