Oplev kontrasterne i billedskønne Colombia

09 maj 2017
Cathrine F.

Colombia kan med rette kaldes ‘Døren til Sydamerika’. Beliggende i det øverste hjørne af Sydamerika træder du ind i en verden af vild og levende natur, farverig lokalbefolkning og en bred vifte af kulturelle oplevelser, som kendetegner det populære kontinent. Tag med på en arrangeret rejse til Colombia med Jesper Hannibal, og find den rejsepakke, der bedst matcher dine ønsker om afslapning på strande, vandreture i bjerge og jungler, eller opdagelse i spanske kolonibyer.

Frodige nationalparker, Andesbjerge og rigt dyreliv

Et af de helt store trækplastre for turister, der vælger Colombia, er den storslåede natur. Colombias landskaber byder på lidt af det hele: de enorme, sneklædte Andesbjerge; hvide sandstrande med azurblåt vand og eksotiske palmer; frodige naturparker med brusende vandfald, farverige fugle og billedskønne bjerglandskaber; og oplevelser på havet blandt farvestrålende koralrev og enorme pukkelhvaler. Colombia er et sandt ferieparadis for dig, der drømmer om at udforske det sydamerikanske natur- og dyreliv på nært hold i trygge rammer.

I Colombia finder du mere en 90.000 ha naturpark, så der er altid en ny vandreoplevelse om hjørnet. Udover de utrolige naturoplevelser i naturparkerne, har du mulighed for at møde de lokale indianske samfund, som lever i skovområderne. Her kan du få indblik i et ægte naturfolks levevis, og måske finde inspiration til selv at komme tættere på naturen.

Udvid dine kulturelle og historiske horisonter

Som turist i Colombia har du mulighed for at udvide dine kulturelle og historiske horisonter. Du har bl.a. mulighed for at gå på opdagelse i nogle af Sydamerikas bedst bevarede spanske kolonibyer, hvor du vil mærke historiens vingesus. Colombia er et land fuld af kontraster, og mens landsbyerne ofte er primitive vil du i storbyerne opleve samme moderne byliv, som vi kender det hjemmefra. På samme måde finder du temperaturer fra o grader på Andesbjergene og til 30 grader på kyster og strande.

Få en oplevelse for livet i Colombia med Jesper Hannibal!

Læs mere på http://www.hannibal.dk/rejser/sydamerika/colombia/ .

 

 

Flere nyheder