Nem opbevaring af campingvogn

04 december 2020
Mette Nielsen

Vil du gerne passe på dit andet hjem – det på to hjul som du lever i hele sommeren, så bør du få den opbevaret vinteren over. Hvis din campingvogn skal holde i mange år, er det en god ide at stille den et sikkert og godt sted, når du ikke bruger den.

Findes der noget mere skønt end en sommer i campingvogn. Nej vel! Campinglivet er noget ganske særligt. Det indbyder til hygge, nærvær, naturoplevelser og samvær med andre mennesker. Camping er balsam til sjælen, i hvert fald hvis du bor i en god campingvogn, der er blevet passet godt på.

En campingvogn behøver ikke at være ny for at være god, men den må meget gerne være tæt og holdbar. Det kræver tid og plads at passe godt på sin campingvogn, og det er ikke alle som har pladsen til den. Det er der heldigvis råd for.

Pas godt på din campingvogn

Elsker du din campingvogn og vil du gerne passe godt på den, så sørg for at få den opbevaret vinteren over. Lad den ikke stå et tilfældigt sted, men sørg for at den står i et trygt og godt område. 

Der findes flere steder rundt om i landet, hvor du kan få opbevaret din campingvogn både inde og ude. Det koster naturligvis penge, men de er godt givet ud, for så risikerer du ikke, at din campingvogn står et tilfældigt sted på din villavej over vinteren og bliver kørt ind i, bliver fyldt med vejsalt, grus, sten eller andre træls ting.

Bor du i en storby, så har du muligvis slet ikke mulighed for at stille din campingvogn noget sted udenfor sæson, og her er det jo skønt med mulighed for opbevaring. Har du brug for campingvogn opbevaring på Sjælland, så findes der flere gode steder at vælge imellem. Det samme gør sig gældende i resten af landet.  

Flere Nyheder