Maling af fliser i brusekabine: Det økonomiske alternativ

26 november 2021
Athene Eriksen

advertorial

Maling af fliser i brusekabine: Den lette vej til fornyelse 

Hvis du ønsker at give dit hjem et ekstra pust af modernitet, stil og elegance, så er dit badeværelse måske et godt sted at starte. Vores badeværelser kan nemlig hurtigt give et ekstra strejf af eksklusivitet, men kan også begynde at falme over tid, grundet den daglige brug, som slider på materialerne. Så hvad gør man, når først skaden er sket? Kalkaflejringer og ophobning af skidt imellem fliser og på interiør, kan være betydeligt mere besværligt at fjerne, end det er at tilføre. Så hvis du ønsker et stilrent badeværelse og brusekabine, så er maling af fliser måske det svar, du har søgt efter. 

Hvordan ‘maler’ man fliserne i en brusekabine? 

Ja dette lyder måske også en anelse specielt, men det er ikke den traditionelle type af maling vi alle kender, der benyttes til formålet. Der er i stedet tale om et materiale, som går under navnet polyurethan, eller ’emalje’ i daglig tale. Dette benyttes på kryds og tværs af industrier, blandt andet til maling af både, hvilket siger lidt om styrken og holdbarheden af dette. Polyurethan er tilmed også 100% vandtæt, hvilket gør dette til et ideelt valg, når du skal have renoveret din brusekabine, fliser, badekar eller håndvask. 

image

Hvor lang tid kan jeg forvente, at processen vil tage? 

Du kan regne med at afsætte ca. 3 dage, fra start til slut. Den første dag vil kræve at du smøger ærmerne op en smule, da badeværelset vil skulle gøres rent, for at blive så modtageligt som muligt, for påførelsen. Den anden dag vil gå med applikering af polyurethanen og den tredje dag, vil afsættes til hærdningsprocessen. 

Det er let og enkelt at få renoveret fliserne i din brusekabine, samt et billigere alternativ, til udskiftning. Kontakt din professionelle fagmand nu. https://emaljering-af-badekar.dk/maling-af-fliser-i-brusekabine/.

Flere Nyheder