Lej en pølsevogn til et sommerarrangement for store og små

20 marts 2017
Maria Andersen

Foråret står for døren, og snart vil solen begynde at varme og følge os ind i de lune sommerdage. Vi trækker automatisk udenfor i sommerhalvåret, og mange festlige begivenheder foregår udenfor. Skal du fejre noget i løbet af foråret eller sommeren? Et rejsegilde, en konfirmation, et studentergilde, en børnefødselsdag eller noget helt andet? Eller skal din arbejdsplads, din sportsforening eller lignende afholde et arrangement? Uanset hvad, det drejer sig om, så spekulerer du sikkert på, hvor det skal være, hvordan det skal foregå, og hvad der skal spises og drikkes? I forbindelse med tilrettelæggelsen af enhver festlig begivenhed, er der en lang række faktorer af ønsker, behov og budgetter, der skal gå op i en højere enhed. Hos Sjov & Lej kan vi tilbyde en lang række underholdningselementer samt spise- og drikkevarer. Bl.a. lejer vi pølsevogne ud, og det har vist sig at være populært.

Lej en pølsevogn

Skal du holde rejsegilde, havefest, vejfest eller lignende, vil det være oplagt at leje en pølsevogn. Pølsevognen egner sig godt til begivenheder, der til dels foregår udenfor, og så er de praktiske, fordi de ikke medfører borddækning, opvask osv. Befinder man sig tillige i en nybygget bygning ved rejsegildet, vil der i sagens natur ofte ikke være færdigindrettet indenfor, så man kan bespise gæster. Pølsevognen er derfor meget praktisk. I øvrigt kan de fleste danskere stadig utrolig godt lide hotdogs – uanset hvor meget take away man ellers kan købe i dag. Endelig er hotdogs billige i forhold til så meget andet mad. Hos Sjov & Lej kan du leje pølsevogne både med og uden personale og pølser. Du bestemmer altså selv, om du blot vil leje vognen og selv stå for mad og servering, eller om du vil leje hele pakken. Ring eller skriv til Sjov & Lej, og informer om dine ønsker og behov. Du vil få et uforpligtende tilbud, som du så kan tage stilling til.

Har du behov for andet udstyr til din event? 

Har du behov for andet udstyr til din event, kan vi også hjælpe med det. Vi udlejer bl.a. popcorn-, slushice, candyfloss- og softicemaskiner. Kunne du være interesseret i supplerende drikkevarer eller snacks, så kig på vores udvalg af dette. Vi udlejer også hoppeborge, rodeotyre, Water Balls osv. ud, hvis du gerne vil have lidt ekstra spas og aktiviteter til den begivenhed, som du planlægger. Gå på opdagelse på vores spændende hjemmeside, og kontakt os for yderligere information og vejledning.     

Flere nyheder