Lad en revisor hjælpe dig med revision og bogføring

11 maj 2021
Astrid Pedersen

Som ejer af en virksomhed har du brug for hjælp udefra til bestemte opgaver. En af disse er revision. Og har din virksomhed sin beliggenhed i Esbjerg eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge Raaby Revision ApS til formålet.

Hvordan kan Raaby Revision ApS hjælpe mig?

Raaby Revision ApS er et all round revisions hus med mange forskellige speciale områder. Derfor kan Raaby Revision ApS hjælpe din virksomhed uanset dennes størrelse og type, og uanset dens behov. Du kan blandt andet få hjælp til alt hvad der vedrører regnskab og bogholderi i din virksomhed.

Har virksomheden ikke en størrelse som retfærdiggør ansættelse af en bogholder på fuld tid tager Raaby Revision ApS sig gerne af den løbende bogføring samt andre opgaver som hører hjemme i dette regi. Det kan for eksempel dreje sig om indberetning af moms og udarbejdelse af regnskab samt lønkørsel og inddrivelse af skyldige beløb fra debitorer.

Er din virksomhed endnu i opstarts fasen giver Raaby Revision ApS gerne et råd med på vejen når det handler om valg af virksomheds type. Du kan også få hjælp til udarbejdelse af din virksomheds budgetter samt generel økonomistyring i din organisation.

Er du indehaver af en enkeltmands virksomhed hjælper Raaby Revision ApS gerne med dine personlige skatteregnskaber da disse typisk vil hænge sammen med regnskaber og balancer i din virksomhed. Og så får du selvfølgelig hjælp til udfærdigelse af årsrapporten samt den obligatoriske revisor påtegning af dit årlige regnskab til skat.

Raaby Revision ApS sætter en ære i at have et personligt forhold til sine klienter. Derfor tager Raaby Revision ApS sig primært af virksomheder og organisationer som residerer på Esbjerg egnen. Du kan læse mere om Raaby Revision ApS, og booke en tid til et møde eller en uforpligtende snak om dit behov for hjælp til regnskab i Esbjerg, på raabyrevision.dk.

Flere Nyheder