Lån penge på internettet

27 januar 2020
Lotte Hindsberg
Lån penge på internettet

Der kan være mange gode grunde til at vælge at tage et lån fra en internetudbyder og ikke i banken. For det første er behandlingstiden lang i banken. Ofte 2-3 uger og de vil typisk også have at vide, hvad pengene skal bruges til og der skal som regel stilles sikkerhed. Måske er vaskemaskinen gået og så er det lang tid at skulle vente, før banken har kigget på en låneansøgning eller der et et godt her og nu tilbud.

Hvordan foregår et internetlån

Ved hjælp at dit NemID sender du en låneansøgning til den udvalgte låneudbyder. Det kunne f.eks. være hurtigudbetaling.dk. En låneudbyder på internettet har typisk ikke de store krav, men et af dem er at du skal have adresse i Danmark, være over 18 år, samt have et NemID. Det er fordi de skal se om du står i RKI som dårlig betaler. Du vil som udgangspunkt få et lånetilbud eller et afslag inden for få min. efter du har indgivet en låneansøgning og når den er accepteret, vil du have pengene indenfor få timer. 

Få mindst 3 lånetilbud

Inden du acceptere det første og bedste tilbud, bør du få ansøge mindst 2 andre steder og sikre dig at du får det bedst mulige lån til de bedste betingelser. Du skal sikre dig, at det er 3 lån, der kan sammenlignes. En af de ting du skal være opmærksom på er ÅOP. Den årlige rente. Den vil fortælle dig, hvad det vil koste i renter, hvis lånet løber over et år. Umiddelbart vil den syntes rigtig høj, men da de fleste lån har en kortere løbetid vil beløbet være mindre. Men til at sammenligne de forskellige lånetilbud, er det en god indikator. Typisk vil du skulle betale mere, når du låner via internettet. Dette skyldes at du ikke skal stille sikkerhed og risikoen derfor er højere.

Flere Nyheder