Kan man være sikker på at få et bil lån?

22 juni 2019
Anders Lundtang Hansen
Kan man være sikker på at få et bil lån?

Det er så svært at sige, om der er mulighed for at kunne få et lån til ens bil, men det vigtigste er nok at huske på i denne situation, at der er flere forskellige måder hvorpå, man kan få taget sig et lån til en bil.

De fleste mennesker tænker jo nok, at de skal ned i deres egen bank for at tage et lån af den større slags, som jo netop kunne være med henblik på at få penge til en ny bil.

Der er jo så mange afgifter på biler nu om dage, at hvis man gerne vil eje en dansk indregistreret bil, så kommer man til at skulle betale rigtig mange penge i afgift til sådan en, så det rammer et beløb, som få mennesker lige kan lægge med det samme.

Derfor sørger de fleste muligheden for at låne penge til en bil eller i hvert fald låne en del, som de kan bruge til at supplere med de penge, man selv har sparet op.

Måske er man endda så heldig, at man kan få lov til at afdrage på bilen, så man bare betaler bilen over en længere periode, men her skal man så være opmærksom på, hvad man betaler i renter, for det er trist, at man skal betale for både afgifter og renter, så der reelt set ikke går så mange penge til selve bilen.

Men var du klar over, at du sådan set ikke behøver udelukkende at søge råd hos din egen bank for at få et lån til en bil?

Du er jo velkommen til at søge efter lån via andre instanser, som kunne være en anden bank eller en anden lånemetode.

Dog vil mange andre banker så forlange, at du bliver kunde hos dem – hvis de vil have dig.

Men derfor kan det aldrig skade, at man lige spørger, hvad de kan komme med af tilbud.

Flere Nyheder