Hvordan grundlægger jeg en god lingerigarderobe?

08 juni 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du er helt grøn inden for lingeri, bør du sørge for først og fremmest at finde dig et lækkert og velsiddende BH sæt. Et BH sæt danner grundlag for en hver lingeri garderobe, og kan samtidig bruges både til hverdag og fest.

Når du køber BH og trusse sæt får du samtidig fordelen af at lære din størrelse at kende. Dette er smart i forhold til efterfølgende indkøb af eksempelvis korset og corsage, teddies og lignende.

Find din BH størrelse inden du shopper

Du bør således få taget mål til BH før du kaster dig ud i de vilde indkøb. Det at kende sin BH størrelse er nemlig ikke helt ligetil.

BH størrelses angivelsen består af både et tal og et bogstav, hvor tallet angiver dit bustemål i centimeter, og bogstavet er en betegnelse for BH’ens skålstørrelse. Du bør få optaget dine mål hos en lingeri forretning – og det er en god idé at prøve BH’er i forskellige størrelser, således at du er helt sikker på hvilken er sidder bedst.

love lingeri

Som om det ikke skulle være vanskeligt nok at finde sin BH størrelse, skal du også tage stilling til hvilken model der passer bedst til din krops type. Her kan du vælge imellem et hav af forskellige designs, lige fra sports BH’er til push up bras.

Du bør altid tage udgangspunkt i din krop og dennes facon når du vælger BH model. Er du til den storbarmede side, vil du ikke have brug for ekstra fyld i din BH, men der imod en BH som kan give støtte hele dagen. Og er du fra naturens side slank, kan du tilføje ekstra volumen foroven med en vatteret BH eller bralette.

Du kan finde såvel BH’er som trusser i den online shop hos Love Lingeri – klik ind og se det store, spændende udvalg i shoppen på hjemmesiden love-lingeri.dk.

Flere Nyheder