Hvor kan jeg gå til frisør i Århus?

20 september 2020
Astrid Pedersen

Hvis du leder efter en dygtig frisør i Smilets By kan du tage forbi Tordenskjoldsgade. Her finder du Marias Hår – en trendy frisør salon med fingeren på pulsen.

Hos Marias Hår kan du få klippet spidserne af dit slidte garn og fikset det med en lækker hårkur fra et af de kendte mærker. Du kan også få farvet dit hår i en ny frisk kulør, eller få lagt striber og reflekser i lokkerne så disse synes mere levende. Der anvendes udelukkende miljøvenlige produkter i forbindelse med farver og striber, baseret på naturlige ingredienser og med lav risiko for allergi. Marias Hår har mange års erfaring inden for farvning af hår og ved derfor hvad der tjener dit hår bedst når du ønsker nyt liv og spil i garnet.

Du kan vælge imellem flere forskellige modeller når du ønsker farve i dit hår – for eksempel lyse eller mørke striber, refleks farve, bundfarve, toning eller helfarve. Her skal Marias Hår nok guide dig på bedste beskub således at I sammen finder en løsning som passer præcis til dig og til dit hår.

Ekstra frisør services hos Marias Hår

Ud over klip og farve af hår tilbyder Marias Hår også farvning af bryn og vipper samt retning af bryn med pincet. Når du vælger en vipper og bryn behandling i forbindelse med klip og farve kan du skabe et mere helstøbt indtryk og samtidig opnå harmoni mellem farven på dine øjenbryn og tonen i dit hår. Skal de små også have ordnet lokkerne kan Marias Hår også hjælpe med dette projekt. Og er det blot dit pandehår som lige skal rettes til får du selvfølgelig en billigere pris på klipning hos Marias Hår.

Du kan læse meget mere om Marias Hår, og booke tid til klip eller farve online, på mariashaar.dk

Flere Nyheder