Hvilken form for service af varmepumper ønsker du?

28 oktober 2020
Anders Lundtang Hansen

Man finder varmepumper mange steder i landet og sådan set også udlandet, og man ser dem både benyttet privat, men også i erhvervssammenhænge. 
Derfor kan man nok ende med at tælle sig frem til mange varmepumper i det danske land; og når du er færdig med at tælle, så kan du starte forfra, da der så nok er kommet nye til, som er blevet installerede.

Desuden findes der mange forskellige, hvor nogle kan være af den virkelig gamle skole, mens andre er iværksat et sted for at se, om de kan fungere efter hensigten som en slags forsøgsordning.

Alle disse varmepumper har brug for service, hvor den mest velkendte form for service nok er, at man får en reparatør ud for at se på den, hvis man har en fæl mistanke om, at den ikke virker, som den skal – eller man direkte kan se problemet.

Varmepumpen kan have brug for nogle andre slags servicer

Men det kan også være forebyggende service, hvor man ikke har mistanke om problemer med varmepumpen, men man vil gerne have en tekniker eller anden ekspert til at se på varmepumpen, så kan man sige, hvor lang levetid den har endnu, eller hvad de mest velkendte fejl er på denne enhed, så man kan holde øje med dem.

En omgang service kan også være en ganske enkelt rengøring af varmepumpen, fordi den er blevet grim at se på eller kan virke en anelse bedre, hvis man lige optimerer den med lidt rengøring.

Endnu en type service kan være, at man vil have en sælger eller uafhængig fagperson ud at kigge på ens varmepumpe for at se, om de kan foreslå en bedre en af slagsen, som vil kunne fungere mere effektiv efter de behov, man har til det givne sted, den skal fungere i.

Hvilken form for service har du brug for til din varmepumpe?

Flere Nyheder