Glæd dit barn med et flot gyngestativ til haven

27 december 2020
Astrid Pedersen

Gyngerne er som regel blandt de mest populære lege redskaber på legepladsen. Der er som oftest lang kø for at få lov til at prøve gyngerne i legepladsens gyngestativ – og man kan som regel ikke få lov at gynge særligt længe før det bliver den næstes tur. Og så må man om bag i køen igen.

Anskaf et gyngestativ til familiens egen have

Hvis du er træt af konstant at skulle ledsage dit barn til den lokale legeplads så I kan tilbringe langt størstedelen af tiden med at stå i kø til gyngestativet kan du med fordel overveje at installere et sådant på familiens matrikel. På den måde kan barnet gynge når det vil og lige så ofte eller længe som det ønsker.

Er dit barn stor fan af gyngerne vil der her være lagt op til timevis af leg og morskab. Og du kan følge med fra din egen hyggelige terrasse, eller fra en stol i haven. Du slipper for at skulle bruge din tid og dit overskud på at udholde en til tider larmende og stresset offentlig legeplads. Og dit barn kan i ro og mag udfolde sig på egne gynger inden for havens trygge rammer.

Kan jeg selv bygge et gyngestativ?

Selv om du skulle være en ganske vel befaren gør det selv mand anbefales det ikke at du giver dig i kast med konstruktion af et gyngestativ på egen hånd. Der er simpelt hen for stor en risiko forbundet derved. Og du vil helt sikkert finde det ganske ubærligt at have foranlediget en ulykke med familiens gyngestativ.

Bestil et gyngestativ online

I stedet kan du med stor fordel bestille et færdigt gyngestativ i en online shop. Du kan læse mere om hvorledes du vælger de rette gyngestativ til din have i bloggen på husblog.dk

Flere Nyheder