Firmajulegaver 2020 – hvad skal du vælge?

22 oktober 2020
Anne-Mette Hansen

Det er blevet den tid på året. Der skal shoppes firmajulegaver igen. Men hvad skal du forkæle dine medarbejdere med? Skal det være det samme som sidste år? Eller vil du gerne finde på noget helt nyt og spændende?

Læs med og få inspiration til firmajulegaver 2020 i denne artikel!

3 gode firmajulegaver 2020

1. Interiør – det kan være alt fra håndklæder og tæpper til lysestager eller knagerækker. Der er helt sikkert mulighed for at give noget nyt og vælge noget, som ingen andre får.

2. Køkkenudstyr – en god gave til både hende og ham. Rigtig mange mænd og kvinder holder af at hygge i køkkenet med familien eller med vennerne. Måske nogle lækre knive? En flot skål? Eller fine serveringsfade?

3. Chokolade/vin – den evige klassiker, som mange elsker at blive forkælet med hvert eneste år. Men det behøver ikke at være kedeligt. Det behøver ikke være det samme. Der kommer hele tiden nye og spændende delikatesser, som du kan forkæle dine medarbejdere med. 

Der er så mange muligheder. Men det handler også om at kende sine medarbejdere. Har du primært mandlige medarbejdere, vil de sikkert sætte pris på vin, øl og chokolade eller elektronik til hjemmet. Hvorimod kvinder ofte elsker at få brugskunst og ting til hjemmet samt beautyprodukter såvel som de klassiske ting som chokolade eller vin. 

Hvor køber du firmajulegaven henne?

Det andet store spørgsmål. Hvor finder du firmajulegaven henne? Skal det være et sted, hvor du bliver mødt med en hel masse inspiration? Så er det en god idé at gå med en af de mange online portaler, der forhandler firmajulegaver.

Her kan du i ro og mag sidde og udvælge gaverne og få dem sendt direkte til virksomhed – vel og mærke før jul, så du kan glæde dine medarbejdere til en super hyggelig juleafslutning i virksomheden.

Flere Nyheder