Find den rigtige lokale gulvafsliber

27 februar 2021
Lotte Hindsberg

Har du en bolig med trægulve, eller skal du til at flytte ind i en med trægulve og de ser lidt halvgrå og triste ud, kan det være en god ide at få dem afslebet. Især hvis du skal til at flytte ind kan det være en god ide at få gjort inden, da det er markant nemmere at få gjort i en tom bolig, end en hvor man skal til at flytte rundt på møbler og vente flere dage, inden man kan flytte møblerne tilbage til rummet.

Det skyldes at de nøgne nyafslebet trægulv skal have en behandling over flere dage med enten lud, sæbe eller lak. Når du skal have afslebet dine gulve, er det en god ide at starte med at finde det rigtige firma til at udføre opgaven. Du kan læse mere om at få afslebet dine gulve her https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-jylland/.

Undersøg markedet for gulvafslibning først

Uanset årsagen til at du vil have dine trægulve afslebet er det en god ide at sætte tid af til at finde et godt og pålideligt firma til at udføre opgaven. I værste tilfælde kan du få ødelagt gulvene og skal ud i at få dem få dem slebet igen eller udskiftet. 

Kontakt mindst 3 forskellige firmaer og bed dem om at komme med et skriftligt tilbud samtidig med at de skal komme med referencer. Det er også en god ide at aftale hvilken efterbehandling de giver og hvor mange gange. Som udgangspunkt skal de have mindst 3 gange efterbehandling.

Når du har fået 3 tilbud kan du i ro og mag undersøge de forskellige firmaers tilbud og finde det der er bedst. Du kan også med fordel lige runde Trustpilot og se hvad tidligere kunder har haft af oplevelser. Gode som dårlige. Husk det billigste ikke nødvendigvis er det bedste.

Flere Nyheder