Find brugte biler på Lolland eller Flaster

27 september 2021
Astrid Pedersen

Er du i markedet efter en ny bil? Så bør du overveje at købe den brugt.

Hvorfor købe en brugt bil i stedet for en ny?

Måske foretrækker du trygheden ved at købe en fabriksny bil i stedet for en brugt én af slagsen. Men her bør du overveje om det virkelig er alle pengene værd. I Danmark er det dyrt at anskaffe sig en helt ny bil. Dette skyldes høje afgifter som pålægges alle nye biler i forbindelse med salg.

Samtidig er værditabet på en helt ny bil temmelig voldsomt i de første år. Dette betyder samtidig at en brugt bil med kun få år på bagen kan erhvervs til en brøkdel af dens nypris. Og derfor kan det godt betale sig at købe en brugt bil.

Hvor kan jeg finde brugte Citroën biler på Lolland eller Falster?

Hvis du har kastet din kærlighed på biler af mærket Citroën, og du således er på jagt efter en brugt bil fra den franske producent, kan du med fordel tage kontakt til Frimann Biler. Frimann Biler har afdelinger i såvel Nykøbing F som i Maribo. Hos Frimann Biler i Nykøbing F kan du finde masser af lækre brugte Citroën biler til salg hos en forhandler som kender bil mærket ud og ind.

Du har altid garanti for at finde den helt rigtige brugte bil hos Frimann Biler. De dygtige medarbejdere i det pågældende bilhus vil altid kunne rådgive og vejlede dig omkring køb af bil. Og da bilhuset har autoværksted tilknyttet kan du være sikker på den bedste auto service i mange år fremover.

Du kan således få den bedste hjælp til anskaffelse af ny brugt Citroën hos Frimann Biler hvis du er bosiddende på Lolland eller Falster. Klik ind på frimannbiler.dk og se de nyeste og mest aktuelle annoncer for brugte Citroën biler til salg hos den lokale brugtvogns forhandler.

Flere Nyheder