Få malet din bolig af en professionel

23 september 2021
Mette Nielsen

Drømmer du om en bolig, hvor du kan invitere folk indenfor og vise dem rundt, i mens du har følelsen af, at dit hjem ser godt ud og har en varm indbydende stemning, så skal der egentlig ikke meget til – få styr på basen som gulve, vægge og din indretning, så er du allerede langt.

Det er ingen sag at indrette sig godt, hvis du har visse grundregler, du følger. Hvis du gerne vil gøre et godt indtryk eller blot bo i en bolig, hvor udtrykket er i orden, og du kan føle dig afslappet, så start med at gøre disse tre ting:

1. Få styr på dine vægge og lofter. Hvis de er slidte, har skjolder, mærker eller trænger til at blive malet, så få styr på den del først. Få din bolig malet, så er du rigtig langt.

2. Kig på din gulve – gulve med pletter eller slidte områder skaber ikke ro. Få dem fikset, hvis de trænger.

3. Ryd op og ryd ud, så du kun har møbler og interiør, der gør dig glad og passer godt til din bolig.

Gør du de her tre ting, så er du meget langt i din forvandling af dit hjem.

Spar din energi 

Du kan gøre meget selv i dit hjem, men en forvandling kan være overvældende, og derfor skal du overveje, om du skal købe dig til professionel hjælp til dele af opgaverne.

En af de punkter, som kan trække på dine energireserver, er maling af dit hjem. Det kræver meget tid at forberede og det kræver tid undervejs, som du kan bruge på andre ting, hvis du vælger at få hjælp udefra.

Hyrer du en professionel maler, så kan du være sikker på, at han kender sit fag godt og gør arbejdet på den korrekte måde med tørretider og alt hvad der ellers skal til i netop din bolig. Har du brug for en malermester på fyn, så søg efter en med god erfaring, og lad ham stå for opgaven. 

 

Flere Nyheder