Få det hele ordnet på et Ford-værksted på Fyn

20 oktober 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er bare skønt, når alle ting er samlet det samme sted, så man ikke skal køre forskellige steder hen for at få alle ens behov opfyldt – og specielt når det er ens kørelejlighed der lige glipper, fordi der skal ordnes noget.

Og når man så finder ud af, at man ikke bare kan få fikset det specifikke, som man kommer med på værkstedet, men også meget andet, så ender det med at blive ens foretrukne sted, som man altid kommer til, når der er udfordringer, problemer eller behov med bilen.

For sådan et fornemt Ford værksted på Fyn burde være det ønskede sted for alle ejere af en Ford-bil at besøge, når der er noget med deres Ford, som man skal have set på, om det er stort eller småt.

Det skorter faktisk ikke på det, som man kan få klaret her, hvor man altid bør vende tilbage hertil.

Få ordnet alt ved dette Ford værksted på Fyn

Det kan være sådan noget simpelt, som at du skal have gjort din Ford klar til syn.

Men det kan også være, at du skal have klaret en bestemt behandling med bilen, som der er blevet tid til.

Sagen kan også blot være den, at der skal ses på olie eller udskiftning af et enkelt element på bilen, som du gerne vil være sikker på, bliver gjort helt korrekt og af ordentlige folk, så du ikke tager chancen at gøre det selv, men lader folkene på værkstedet tage sig af sagen for dig.

Stedet præsenterer dig også for en video af deres værksted, så du kan se stedet selv før, du besøger det, så det fysiske møde af sin første art faktisk føles lidt som et gensyn.

Og så har de også en oversigt over deres medarbejdere, så du kan se, hvem der kommer til at tage sig kærligt af din Ford.

Flere Nyheder