Derfor er et cocktailkursus perfekt til en polterabend

31 maj 2021
Silje Hansen

Står du med ansvaret for at arrangere en polterabend? Og ved du endnu ikke, hvad du skal planlægge? Så er der alle gode grunde til at booke et cocktailkursus

Hvorfor arrangere et cocktailkursus til en polterabend? 

Få en eftermiddag/aften I ikke glemmer 

Det gode ved et cocktailkursus er, at I kan få en dag/aften, som I ikke glemmer lige foreløbig. Det kan nemlig være ret så underholdende, når dig og din vennegruppe eller familie skal forsøge jer med en række forskellige drinks. Og så gør det bestemt ikke noget, at I kan nyde godt af alle de ting, som I laver undervejs, hvilket også altid kan være med til at skabe ekstra højt humør. 

Få lov til at være bartender for en dag

Noget som også taler for et cocktailkursus til en polterabend er, at I kan få lov til at udfolde jeres indre bartender. Hvis den kommende brud eller gom derfor altid har drømt om at kunne mikse og lave lækre drinks, så er dette en oplagt mulighed. 

Et uformelt indslag alle kan være med på 

En sidste god ting ved et cocktailkursus til en polterabend er, at det er et indslag, som alle kan være med på. Det er nemlig også muligt at lave alkoholfri cocktails, hvis det også skulle være aktuelt. 

Hvilket cocktailkursus skal du booke? 

Der er egentlig ret mange om buddet, når det kommer til et cocktailkursus polterabend. Du kan derfor også kigge mere på, hvilke drinks der kan laves, hvilke bartendere der er tilknyttet og selvfølgelig hvad der skal betales for dagen. Derudover kan du også forholde dig til, hvor kurset kan afholdes. I nogle tilfælde kan det nemlig være helt perfekt, hvis det kan holdes hjemme hos en af dem, som er med til den aktuelle polterabend, da I dermed ikke skal bruge ekstra meget tid på transport. 

Flere Nyheder