Der er sket en udvikling i brugen af blandt andet Georg Jensen Daisy

24 august 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kan både se på sådan noget som Georg Jensen Daisy samt smykker generelt, at der er sket en gevaldig udvikling med brugen af disse smykker, når man ser på forskellige parametre med disse. 
Det vil vi komme nærmere ind på i denne artikel.

Georg Jensen Daisy trækker lidt på de klassiske dyder og er mindre udskejende end andre designs, som man kan finde af smykketyper.

Udviklingen ses så i, at tidligere var det måske mest ældre kvinder fra de rige familier, som der havde råd og mulighed at gå med den slags, fordi det var det segment, som de smykker mest tiltalte.

Men udviklingen viser, at alle typer kan have lyst til at gå med disse smykker – og det gælder begge køn.

Det har nok noget at gøre med, at den gennemsnitlige dansker har flere penge mellem hænderne, men også at man ikke skelner så skarpt mellem kønnene, som man tidligere gjorde.

Georg Jensen Marguerit, Georg Jensen Daisy

Georg Jensen Daisy kan bruges af alle

Det er måske ikke alle, som der bryder sig om den udvikling, for de mennesker kunne formentlig godt lide, at det var forbeholdt en mindre elite, at man havde mulighed for at gå med de smykker.

Men heldigvis bliver man ikke nægtet at købe disse smykker, så længe man bare kan betale for dem.

Tidligere så man også, at folk holdt sig ret meget til det samme type af smykke, fordi man gerne ville kobles med de værdier, som smykkefirmaet udsendte.

Men nu handler det om, som det gør med så mange ting i livet, at man shopper og blander lidt rundt, hvad man kan lide at gå med og have på.

Og det kan så sagtens være, at man bruger Georg Jensen Daisy- smykker sammen med andre typer smykker, fordi man lige har lyst til det, og man på den måde skaber ens egen, særlige stil.

Flere Nyheder