Boligadvokat i Odense

27 januar 2017
Amalie

Er du på udgik efter eget hus, egen lejlighed, eller måske et sommerhus? Så vil det være en god idé at tænke på at hyre professionel hjælp. På trods af, at ejendomsmægleren allerede står som bindeled imellem køber og sælger, er dette ikke ensbetydende med, at man som køber kan læne sig tilbage og stole trygt på, at ens interesser varetages, og at man får præsenteret den bedst mulige og mest fordelagtige samt, ikke mindst, fair aftale. For ejendomsmægleren er først og fremmest sælgers repræsentant, og er lønnet af denne. Som køber skriver du godt nok under på, at du er blevet vejledt i købet – men dette vil ikke ske, medmindre du selv tager initiativet til at sikre dig, at aftalen gennemgås af en professionel, der har netop dine interesser for øje. 

En sådan professionel finder du i form af en boligadvokat fra Hviid Advokater. Hviid Advokater har stor erfaring indenfor aspekter af ejendomsret, herunder især boligkøb- og salg. Hos Hviid Advokater tilbyder vi landsdækkende advokatservice, hvilket betyder, at du kan modtage rådgivning af kompetente boligadvokater med mere end 27 års erfaring inden for området uanset, hvor i landet, du befinder dig. Især i de store byer, såsom København, Århus og Odense, ses der stor udvikling på markedet, idet vi som samfund fortsat flytter fra landet til byerne, og der derfor er stor efterspørgsel på boliger netop her. Odense er, som den naturskønne studieby den er, ikke mindst under udvikling. Boligadvokaten i Odense står derfor klar til at hjælpe uanset, om du er på udkig efter en mindre studiebolig, eller et regulært hus – og ligeledes om du er ung, gammel eller et sted derimellem. For hos Hviid Advokater fordyber vi os i hver en sag, og sætter dine interesser i centrum. Uanset, hvilken type bolig, der er tale om, er vi klar til at hjælpe dig til et retfærdigt køb. 

Ikke alene får du med Hviids boligadvokater et team med mere end 27 års erfaring i ryggen – du får også en ekstra sikkerhed i form af vores advokatforbehold. Advokatforbeholdet er vores egen forsikring på 10.000.000 kroner – en forsikring, der går ind og dækker, hvis vi imod alle forventninger skulle begå en fejl. I kombination med vores enorme erfaring og kendskab til de gængse faldgruber i et boligkøb kan du ånde lettet op når du ved, at vi hos Hviid Advokater tager hånd om din sag, som gjaldt det vores egen drømmebolig. Kontakt os gennem vores hjemmeside i dag, og få en gratis og uforpligtende første samtale. 

  

 

Flere nyheder