Bedre og frækkere analsex med butt plug

23 april 2018
Astrid Pedersen
Bedre og frækkere analsex med butt plug

Hvis du vil udvide dit seksuelle repertoire og øge din frækhedsværdi, er analsex et godt sted at starte. Efterhånden er alle tabuer omkring denne pirrende og pivfrække seksuelle udtryksform blevet nedbrudt. Analsex er ikke længereudelukkende forbeholdt homoseksuelle mænd – rigtig mange heteroseksuelle par opdager i disse år den alternative samlejeform. Og den er, af gode grunde, utroligt populær. For det første sidder der masser af nerveender omkring anus, som, når de bliver stimuleret, kan tilføje ekstasen en helt ny og måske hidtil ukendt dimension. Og for det andet kan vaginalt samleje besværes af en nys overstået fødsel.

Træn dig selv op til analsex – brug en butt plug

Du bør dog ikke kaste dig direkte ud i analt samleje uden først at have forberedt dig på, hvad der skal ske. Det kan faktisk godt gå galt – og derfor er det vigtigt, at du er i træning. Det er her, butt plugs kommer ind i billedet. En butt plug kan hjælpe dig til at vænne dig til fornemmelsen, så du undgår grimme overraskelser eller pludselige bevægelser affødt af panik, som kan føre til skader. Med en butt plug kan du gradvist træne dig op til at modtage analsex. Og er du kvinde, får du den ekstra bonus med i købet, at din vagina kan komme til at føles ekstra stram, hvis du er iført din butt plug, mens du har samleje med din mand.

Køb butt plug online

Der er mange fordele ved at købe sine butt plugs i en online sex shop. For det første kan du vælge og vrage i et langt større udvalg, end du finder i en almindelig, fysisk butik. For det andet risikerer du ikke at rende ind i nogen, du kender. Selv om tabuet om analsex er nedbrudt i de fleste sammenhænge, er det alligevel lidt akavet at støde ind i en kollega eller en nabo på vej ud af butikken med posen fuld af butt plugs.

For det tredje er belugi.dk Danmarks billigste sexshop – du finder ikke din butt plug billigere nogen andre steder!

Flere nyheder